Middagsmeny mordgåtor

Välj bland middagsmenyerna som vi erbjuder till mordgåtorna. Till alla rätter finns vegetariskt alternativ och anpassningar till allergier och intolerans så som gluten, laktos och nötter etc.

Standard 280.-
Lagat hos oss med det bakade från Dessert & Choklad.
Skagen på D&C kavring, sallad, citron och dillkvist.
Lammgryta från Provence med myntacreme, D&C surdegsbröd och västerbottenost. Serverad som på 1700-talet i karotter.
Chokladtårta.
Medium 330.-
Varmrätten utbytt till ryggbiff.
Skagen på D&C kavring, sallad, citron och dillkvist.
Sous Vide tillagad ryggbiff 54,5 grader med timjansdoftande potatiskaka och portvinssås.
Chokladtårta.
Extra 490.-
Inte till sällskap större än 20 personer.
Crème ninon. Grön ärtsoppa med crème fraiche räkor och rom. Med eller utan en skvätt mousserande vin. En av Tore Wretmans klassiker vilket har skrev följande om:
”Namnet har denna soppa av någon anledning som jag inte känner till fått av 1600-talskurtisanen Ninon de Lenclos. Kanske det var för att symbolisera dess lätthet, finess och nästan omoraliska lyxighet.”
Röding Buerre blanc med potatis, forellrom och syrade grönsaker. Alternativt lammentrecote sous vide med oliv och parmesansky, timjansdoftande potatiskaka och sparris.
Chokladtårta.